Hibbant nő bunyózott egy csapat egyetemistával a Sugar Bowlon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.04. 15:56
A magyar idő szerint péntek hajnalban, a New Orleans-i Mercedes-Benz Superdome-ban rendezett Sugar Bowl egyetemi amerikaifutball-mérkőzésen (a négy klasszikus kupameccs egyike, de nem a nemzeti nagydöntő) az Oklahoma némi meglepetésre 45–31-es győzelmet aratott az Alabama ellen. Meccs közben a lelátón ritkán látható személyi összetételű balhé alakult ki egy középkorú nő és egy csapat egyetemista fiú között.


A jelenet a nő és egy fiú között kialakult szóváltással kezdődött, de úgy tűnt, egy férfinak sikerül arrébb tessékelnie a paprikás hangulatba került nőszemélyt. Mire mindenki elhitte a környéken, hogy ennyi volt, és egy szimpla szájkaratéval le is zárultak az események, a nő hirtelen megindult a csapat egyetemista felé és pankrátorokat megszégyenítő bátorsággal ugrott közéjük, mintha egy rocksztár csapódna az őt megérinteni vágyó, sikongató rajongók közé.

Miközben a békítő résztvevők megkíséreltek véget vetni a pogózásnak és szétválasztani a feleket, a nő kőkemény rúgásokkal próbált állcsúcson találni bárkit, aki a közelében állt. A végére a biztonságiak is megérkeztek, akik eltávolították a nőt a lelátóról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik