Hiába utazott 9600 kilométert a Rangers meccséért

Vágólapra másolva!
2012.11.27. 13:26
null
Nakadzsima szomorú és elgyötört volt (forrás: Daily Mirror)
Egy japán sportújságíró 14 órát töltött repülőn, majd majdnem ötöt vonaton, hogy elmehessen a Glasgow Rangers meccsére az Elgin City ellen, de amikor megérkezett a pályához, a legnagyobb szomorúságára arról értesítették, hogy a hatóságok biztonsági okokból törölték a mérkőzést.

Nakadzsima Daiszuke egy tokiói sportlapnak dolgozik, és ahogy kell, szépen felült a repülőgépre, utazott 9600 kilométert, megérkezett Edinburgh-ba, majd várt még rá közel 200 kilométer vonatozás, hogy eljusson a Borough Bridge stadionhoz, amely Skócia északi részén található, és 4520-an férnek be. Már ha éppen nem fújják le a találkozót. Az ok elég prózai volt, több jegyet adtak el, mint ahány embert elbírt volna a tribün...

„Nagyon fárasztó és teljesen felesleges utazás volt. Rengeteg barátja van a skót futballnak Japánban, és a Rangers története nagyon érdekli az embereket. Az elgini meccs nagyon érdekesnek és különlegesnek ígérkezett. Azt gondoltam, hogy egy idegenbeli mérkőzés jól illusztrálná, milyen megpróbáltatásokon kell a csapatnak keresztülmennie” – fogalmazott a japán újságíró.

Amúgy érthetetlen a férfi fanyalgása. Hogyhogy felesleges? Hiszen aki Skóciában búfelejtőül nem talál magának jó elfoglaltságot a meccsnézésen kívül is, az, ugyebár, reménytelen eset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik