Hamilton tagadja, hogy ismét megkérte Nicole kezét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.22. 12:33
null
Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger együtt vannak, de még nincs szó esküvőről (Fotó: Metro)
Hát nem könnyű őket követni, az biztos. Egyszer szétmentek, aztán tagadták, hogy szétmentek. Megerősítették, hogy szétmentek, de nem bírták egymás nélkül, ismét összejöttek, majd ismét szétmentek. Legutóbb a sajtó azt kürtölte világgá, hogy Lewis Hamilton megkérte Nicole Scherzinger kezét, de most ezt tagadta a pilóta.

 

De hogyan is jutottunk el mostanáig?

Hamilton 22 évesen robbant be a köztudatba, amikor megkapta a lehetőséget a McLarennél, hogy a Formula–1-es világbajnokságban elindulhasson. Parádés újoncszezonjának végén ugyan az utolsó két futamot megnyerő Kimi Räikkönen letaszította az élről a spanyol csapattársával, Fernando Alonsóval is hadakozó Hamiltont, az év végére azonban rátalált a szerelem, a hat és fél évvel idősebb gyönyörű énekesnő, Nicole Scherzinger személyében.

Nicole alakjára nem lehet panasz (Fotó: Shape)
Nicole alakjára nem lehet panasz (Fotó: Shape)

A pár 2007 novemberében kezdett el randizni egymással, miután egy zenei díjkiosztón találkoztak, egy esztendővel később pedig minden idők egyik leghihetetlenebb hajrájában Nicole ott örült Brazíliában párja elképesztő világbajnoki címének – igaz, ezt Hamilton jóval gyengébb idénye követte, csupán az 5. helyen zárt.

2010 januárjában bejelentették, hogy külön utakon folytatják, mindketten a saját karrierjükre fókuszálnak inkább. Teljesen külön nem bírták sokáig, már 2010 nyarán kétszer is feltűnt Hamilton oldalán a Pussycat Dolls fronténekese.

2011 októberében megint elérkeztünk a szakításhoz. Nem összeveszésről volt azonban szó, egyszerűen kevés időt tudtak együtt tölteni. Akkor egy informátor ezt mondta a szakításról:

„Nicole és Lewis sok erőfeszítést tett azért, hogy működjön a kapcsolatuk, de rá kellett jönniük, hogy ehhez nem elég napi egy telefonhívás. Hosszasan beszéltek egymással, és megállapították: nem szerencsés, hogy szinte sohasem látják egymást. Szinte minden idejüket a világnak olyan pontján töltik, ahol a másik nem lehet velük. A döntést barátságban hozták meg, de Nicole nagyon összetört. Azt hitte, hogy Lewis az igazi. Még mindig szeretik egymást, nem táplálnak rossz érzéseket egymás iránt.”

Ez pedig hamarosan újra szerelmet szült. 2012-ben Malajziában ismét együtt járkáltak a paddockban, s bár Nicole és Chris Brown állítólagos csókolózása alaposan felbosszantotta a pilótát, a pár együtt maradt.

Egészen 2013 nyaráig, amikor is egy hónappal az ötödik évfordulójuk után megint bejelentették, hogy különválnak.


„Nehéz melegen tartani egy kapcsolatot úgy, ha ritkán tartózkodnak ugyanabban az országban – nyilatkozta egy, a párhoz közel álló forrás a The Sun napilapnak. – Mindketten támogatták a másik karrierjét, és továbbra is így tesznek, de már nem egy párként. A szerelmük egyértelműen a pályafutásuk áldozata lett.”

Hiányosabb öltözetben (Fotó: fansshare.com)
Hiányosabb öltözetben (Fotó: fansshare.com)

Pedig ezekben az időkében még a lánykérést sem zárta ki Lewis. „Öt éve vagyunk egymás mellett, ami már önmagában komoly mérföldkő. Talán a közeljövőben megtörténik, talán a hatodik évforduló után” – mondta a pilóta még az 5. évforduló idején.

De persze a se veled, se nélküled nem érhetett itt véget: noha novemberben a pár még bőszen állítgatta, hogy csak barátok, idén februárban már arról számolhattunk be, hogy ismét egymás mellett kötöttek ki a fiatalok.

„Nicole komolyan fontolgatja, hogy együtt éljen Lewisszal. Tudják, hogy képtelenek szakítani, és újra össze fognak jönni” – mondta akkor egy neve eltitkolását kérő illető.

Sőt, az énekes/műsorvezetőnő áldozatot is hozott a kapcsolat érdekében, otthagyta az X-Faktorbeli mentorkodást, hogy minél több időt tudjanak együtt lenni.

„Ott lesz a lehető legtöbb versenyen. Látni akarja Lewist, és a hétköznapi életének is a részévé akar válni. A kapcsolatuk azért nem működött eddig, mert szinte sosem látták egymást. Most abban bíznak, hogy a több együtt töltött időből házasság lesz, sőt jönnek majd a gyerekek is” – osztotta meg a világgal Nicole egyik barátja.

A napokban aztán napvilágot látott az a hír is, hogy Lewis újra (állítólag már harmadik, vagy negyedik alkalommal) megkérte Nicole kezét, de ezt maga az érintett cáfolta nem sokkal később. Egy másik kedves közeli ismerős szerint „folyamatosan felvetődik ez a spekuláció, és nagyon elkötelezettek egymás iránt, de még csupán karácsony óta vannak ismét együtt. Most csak több időt szeretnének egymásra fordítani, hogy jobban megismerjék egymást anélkül, hogy esküvői harangokat kongatnak a fejük fölött.”

Így állunk tehát egyelőre. Nicole kezén még nincs gyémántgyűrű, de legalább megint együtt van a pár, aztán majd meglátjuk, hogyan alakul a folytatás.

Lewis Hamilton szíve hölgye (Fotó: santabanta.com)
Lewis Hamilton szíve hölgye (Fotó: santabanta.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik