Dortmundba igazolhat az ausztrál Pumukli

Vágólapra másolva!
2011.03.24. 19:35
null
Ugye, hogy elképesztő? (Fotó: Bild.de)
Így néz ki egy nicaraguai anyától és afgán apától származó ausztrál korosztályos válogatott, akit a Bundesliga listavezetője szemelt ki magának. Elképesztő a hasonlóság.

Mármint a hazánkban is méltán népszerű német mesefigurával, a vöröshajú pernahajder kobold, Pumuklival, aki Éder mester műhelyében ragad, amikor nem tud szabadulni egy enyves doboztól. A 17 éves Musztafa Amini nem valószínű, hogy kapcsolatba kerül enyves dobozokkal, az viszont biztos, hogy szívesen maradna Dortmundban, ahol próbajátékon vesz részt a napokban.

Fiatal kora ellenére már 23 mérkőzésen lépett pályára az ausztrál élvonalban szereplő Central Coast Marinersben, és most átruccant Európába, hogy meggyőzze tehetségéről a német listavezető szakmai stábját. A Dortmundban mostanság igen népszerű vezetőedző, Jürgen Klopp nem titkolja, hogy nagyon tehetségesnek tartja, bár, mint mondja, még sokat kell fejlődnie. A klubmenedzser, Michael Zorc is amondó, hogy fiú, egyelőre csak az ifik között szerepelhetne. Érdemes meggondolni, mert egy kobold bármikor jól jöhet – csak aztán nehogy eltűnjön, mint Pumukli. Mert akkor legközelebb mi is bajban leszünk, ha focipályák legjobb frizuráit akarjuk összegyűjteni, mint tettük azt ebben az esetben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik