Diego Costa az arcába villanó fenék miatt hagyta ki a büntetőt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.14. 10:00
Egy kicsit sem szégyenlős Getafe-szurkoló a vasárnap esti Atlético Madrid elleni spanyol bajnoki mérkőzésen kreatív, de nem túl ízléses módját választotta a tizenegyest végrehajtó Diego Costa megzavarásának: a drukker megszabadult ruháitól és csupasz fenekét villantotta a spanyol csatár felé.

Tervét rövid távon siker koronázta, a büntető kimaradt, így az Atlético nem tudott pontot tenni a mérkőzés végére. Persze nem bizonyítható, hogy mindezt a kapu mögött világító csupasz fenék okozta, de Diego Costa (tekintete és lövése is) látványosan kerülte azt a sarkot.

Hosszú távon azonban nem: a kiesés elől menekülő madridi kistestvér emberhátrányban nem tudott egyenlíteni, a 2–0-s végeredményt Diego Costa a 83. percben állította be, a bajnokságban így 26 gólos támadó még vérét is adta a gólszerzésért.

Valami lehetett vasárnap a levegőben a spanyol futballpályák környékén, hiszen a pár órával korábban rendezett sevillai derbin is villant egy fenék: a hazai Real Betis drukkere tömören így foglalta össze véleményét a góljukat ünneplő Sevilla-játékosokról.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik