David Guetta ibizai buliján szólalkozott össze Klicsko és Chisora

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 17:10
null
Vladimir Klicsko és Derek Chisora müncheni balhéja (Fotó: Action Images)
Ennél többet nem kívánhatunk egy hírhez a nyár kellős közepén: sztár dj, nehéz fiúk, Ibiza, buli...

Csodálatos, hogy az élet újra és újra bizonyítja, milyen nagyszerű rendező is ő: nem elég, hogy ugyanoda megy nyaralni Vladimir Klicsko és Derek Chisora, de még egy időben is teszik ezt, ráadásul ugyanazon az estén mennek ugyanabba a buliba. És, ahogy az két, szakmai körökben korábban már találkozó nehézsúlyú profi ökölvívóhoz illik, van korábbról rendezetlen ügyük.

A brit és az ukrán bunyós közötti szópárbajról előbbi hazai sajtója, a Daily Mail online kiadása számol be. Ezek szerint az ifjabb Klicsko és Chisora a francia sztár dj, David Guetta ibizai buliján futott egymásba. Chisora volt, aki kezdeményezett, kezét Klicsko vállára téve, amit a „megszólított” nem hagyott válasz nélkül. Közelebb lépett a brithez, és annyit mondott neki: „Van egy lezáratlan ügyünk”.

Az ügy:

Vladimir ezzel arra utalt, amikor Chisora tavaly Münchenben lépett szorítóbba egy botrányos mérkőzésen az idősebb Klicsko, Vitalij ellen, ám közvetlenül a mérkőzés előtt inkább azzal volt elfoglalva, hogy ellenfele ringsegédjét, jelesül Vladimirt inzultálja, vizet köpve az arcába.

A szóváltás szerencsére nem fajult tettlegességig, mert gyorsan megérkeztek a biztonságiak, és a két bunyós kisérői is inkább a békés elválást szorgalmazták. Az ügyről másnap így nyilatkozott Chisora az ATG Radio nevű adónak: „Láttam Vladimirt, volt egy kis beszélgetésünk a klubban, de tényleg nem volt valami nagy szám. Guetta játszott, úgyhogy lementem a klubba, ahol ott ült Vladimir, majd felállt. De ezt már csak akkor vettem észre, amikor leültem az asztalunkhoz, ő meg ott állt mögöttem. Úgyhogy felálltam, kezet ráztunk, és váltottunk néhány szót. Mondtam neki, hogy eljövök még érte.”

Vova, ha éppen nem egy diszkóban emberkedik, akkor vidáman strandol Ibizán
Vova, ha éppen nem egy diszkóban emberkedik, akkor vidáman strandol Ibizán
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik