Cristiano Ronaldo szabadrúgása eltörte egy fiú kezét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 12:44
null
Fájdalom és öröm: Charlie egy gipsszel és egy aláírt Real-mezzel is gazdagodott (Forrás: 101greatgoals.com)
Cristiano Ronaldo a Real Madrid Bournemouth elleni felkészülési mérkőzésén egy kaput elkerülő szabadrúgásával eltörte egy 11 éves fiú kezét, akit a 6–0-s madridi győzelemmel végződött találkozó után aláírt Real-mezzel vigasztaltak.

 

A Bournemouth-drukker Charlie Silverwood csuklója két helyen is eltörött, miután a portugál aranylabdás kapu mögött lecsapódó bombája telibe találta a mérkőzés első perceiben. A srác, aki édesapjával látogatott ki a mérkőzésre, fájdalmai ellenére végigülte a kilencven percet, majd ellátogatott egy kórházba, ahol ellátták a sérülését. Miután a média felkapta a történetét, az AFC Bournemouth egy aláírt Real Madrid-mezzel könnyített fájdalmain.

A fiú így számolt be a történtekről: „Nagyon fájt a kezem. Mikor elmeséltem a barátaimnak, hogy a világ legdrágább futballistája, Cristiano Ronaldo törte el, nem akartak hinni nekem. Láttam, hogy a labda felém közeledik, apukám elhajolt előle, én az arcomat akartam védeni, ezért tört el a csuklóm" – nyilatkozta a The Sunnak.

Ronaldo ugyanezen a mérkőzésen, de még csonttörő szabadrúgása előtt, egy ideges kísérőfiút masszírozott meg, valamint két gólt is szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik