Cristiano Ronaldo lesz David Beckham bombaigazolása Miamiban?

Vágólapra másolva!
2014.02.18. 16:58
null
(Fotó: mirror.co.uk)
A Real Madrid korábbi angol sztárja, David Beckham a portugál aranylabdást három éven belül, 2017-re csábítaná „levezetni” Floridában alapított klubjához.

 

Egy, az észak-amerikai labdarúgóligához (MLS) közeli forrás beszélt a The Sun angol napilapnak Beckham nagyszabású terveiről, miszerint Cristiano Ronaldo lenne klubja első sztárigazolása, persze CR7 mellett még több jól csengő nevet csábítana Miamiba, a háttérmunkálatok már megkezdődtek.

„Beckham tisztában van azzal, hogy egy klub felépítéséhez, népszerűsítéséhez és a sikerhez nagy nevekre lesz szüksége, Ronaldónál pedig nincs nagyobb név a mai labdarúgásban. Ronaldo kedveli az Egyesült Államokat és mindazt, amit az ország tartogat számára” – idézi a Sun meg nem nevezett forrását.

„Nem titok, a portugál már korábban is említette, örömmel zárná le karrierjét az MLS-ben és szívesen élne az Államokban, így ez az üzlet számára is nagyszerű lehetőség lenne.”

Beckham klubja előreláthatólag 2015-ben csatlakozik a kibővített, 22 csapatos MLS mezőnyéhez, Ronaldo 2017-ben 32 éves lesz. Ha valóban létrejön a bombaüzlet, az nagy lökést adhat a floridai klub és a tengerentúli labdarúgás népszerűségének is. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Beckham és Ronaldo a 2006-os világbajnokságon, ellenfélként (Fotó: Daily Mail)
Beckham és Ronaldo a 2006-os világbajnokságon, ellenfélként (Fotó: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik