CR7 vs. The Rock: pankrátorjátékban esnek egymásnak Irina szerelméért

Vágólapra másolva!
2015.02.27. 17:54
Hatalmas sajtófigyelem és érdeklődés övezte januárban Cristiano Ronaldo és Irina Sejk szakítását. A különválás lehetséges okairól számos elmélet és pletyka látott napvilágot.

Nincs elég idejük egymásra? Egy harmadik fél lépett közbe? Irina Sejk nem jött ki a Real Madrid sztárjának családjával? Beindultak a találgatások. Az egyik – azóta cáfolt – elmélet szerint Ronaldo és Irina ötéves kapcsolta azért futott zátonyra, mert az orosz modellt gyengéd szálak fűzték Dwayne Johnsonhoz.Dwayne Johnsonhoz.

A „The Rock” becenéven ismert szupersztár pankrátor és hollywoodi filmsztár a mozikban 2014-ben bemutatott Herkules című film forgatásán találkozhatott Irinával, ez szolgált alapként a pletykákhoz, amely azóta önálló életre kelt.

Egy spanyolországi PlayStation 4 felhasználó a WWE 2k15 pankrátor szimulációs játékban élte ki fantáziáját – sokak nagy örömére. A játékban lehetőség van saját karakterek létrehozására, főhősünk pedig létrehozta Cristiano Ronaldót, természetesen azért, hogy – ha csak virtuálisan is, de – összecsapjon Dwayne Johnsonnal. Az ütközet végkimenetelét természetesen nem áruljuk el, a videót egy hónap alatt közel félmillió alkalommal tekintették meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik