Beckhamné „kombinéban”, Murray párja Victoria ruhájában szurkolt - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.10. 11:37
null
Victoria Beckham a kenti hercegné üdvözlését fogadja elegáns ruhájában - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Wimbledoni_diszpaholy_Victoria_Beckhammel_es_a_tobbiekkel')">Több kép a GALÉRIÁBAN</a> (Forrás: dailymail.co.uk)
Persze, hogy Victoria Beckham keze Andy Murray győzelmében is benne volt. Focista, másnapos és spártai a díszpáholyban.

Victoria Beckham egy kicsit átírta a wimbledoni királyi páholy dress code-ját, magyarán öltözködési előírásait, amikor belibbent Andy Murray vasárnapi döntőjére. Beckhamné ugyanis egy méregdrága Louis Vuitton-ruhában volt, ami ránézésre azt a hatást keltette, mintha a megjelenésére mindig különös gondot fordító hölgy semmit nem nem vett volna föl csinos kombinéjára. Victoria persze nagyon is jól tudta, hogy egy több ezer fontos ruhaköltemény van rajta, ezért egy cseppet sem zavartatta magát.

Ahogy a párja történelmi diadalát ünneplő Kim Searsnek sem volt oka a szégyenkezésre: ő a nagy napra éppen Victoria egyik kreálmányát, egy közel 1000 fontba (kb. 370 ezer Ft) kerülő zöld ruháját választotta. Ami láthatóan szerencsét hozott.

Kim Sears egy eredeti Victoria Beckham-ruciban szurkolta ki kedvese sikerét
Kim Sears egy eredeti Victoria Beckham-ruciban szurkolta ki kedvese sikerét

A díszpáholyban egyébként ott ült még Wayne és Coleen Rooney, a Másnaposok című mozifilm (és folytatásainak) sztárja, Bradley Cooper, a leginkább a 300 című spártai kardozós moziból ismert Gerard Butler (aki kihasználva a lehetőséget összehaverkodott Rooneyval). De ott szurkolt a Rolling Stones egyik örökifjú tagja, Ronnie Wood is. Miként a sztárséf Gordon Ramsay felesége, Tana is, aki Victoria pártfogását élvezte a délután folyamán. Beckhamné respektjére mi sem jellemzőbb egyébként, mint, hogy őfelsége, Mihály kenti herceg felesége (az egyébiránt magyar felmenőkkel bíró) Marie Christine hercegnő is vette a fáradtságot, hogy parolázzon vele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik