Babos Gábor vakon focizott furcsa csapattársaival - videó

Vágólapra másolva!
2013.01.25. 10:05
A NEC Nijmegen magyar kapusa látogatást tett a nem látók világában. Vele volt három csapattársa, akik közül az egyik nem tudta, hogy melyik klubban játszik, a másikról pedig a riporterek nem tudták, mennyi idős.

Az adás promója (Forrás: youtube.com/user/TROSKids)

A holland ZappSports című tévéműsor Blindgangers című programjába kapott meghívást a NEC Nijmegen négy futballistája. A futballcsapat magyar kapusát, Babos Gábort Michel Breuer, Leroy George és Ryan Koolwijk kísérte el. A játékszabályok szerint a fiúk két párt alkottak, egyiküknek bekötötték a szemét, a másik pedig próbálta őt úgy irányítani, hogy minél gyorsabban kaputól kapuig érjenek a labdát vezetve.

Érdekes módon már a bemutat(koz)ásnál is történtek furcsaságok: Michel Breuer, a NEC védője úgy mutatkozott be, mint a Heerenveen játékosa – ami tavaly nyárig így is volt...

Leroy George-ról pedig azt állítják, hogy 21 éves – ami ugyancsak igaz volt: négy évvel ezelőtt (persze könnyen lehet, hogy önbevallás alapján dolgoztak a tévések). Úgy látszik, mostanában rizikós dolog egy futballistától megkérdezni, hogy mennyi idős... A teljes műsor itt megtekinthető, Babosék 14:40-től lépnek akcióba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik