Babát vár a koronavírussal megfertőződött Juventus-védő párja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.19. 14:45
Mint ismert, Daniele Rugani, a Juventus labdarúgója volt az első Serie A-ban szereplő játékos, akit megfertőzött a koronavírus. Az olasz válogatott labdarúgó párja, a közben a vírust szintén elkapó Michela Persico elárulta, nagy bejelentésre készültek, az örömteli pillanatok helyett azonban most bizonytalanságban élnek.

„Négy hónapos várandós vagyok – idézi a football-italia.net Michela Persico Chi című magazinnak adott interjúját. – Nem is nagyon tudok erről beszélni, várunk és meglátjuk, mi lesz. Remélem, a vírus nem lesz hatással a babára. Az orvosok biztosítottak, hogy nem lesz probléma, de képzeljék magukat a helyembe: ez végtelenül ijesztő. Danielével készültünk a megfelelő pillanatra, hogy bejelentsük, áldott állapotban vagyok. Aztán pozitív lett a tesztje… Pedig ez igazán örömteli pillanat lett volna. Biztos vagyok benne, hogy ebből is talpra állunk majd.” „Négy hónapos várandós vagyok – idézi a football-italia.net Michela Persico Chi című magazinnak adott interjúját. – Nem is nagyon tudok erről beszélni, várunk és meglátjuk, mi lesz. Remélem, a vírus nem lesz hatással a babára. Az orvosok biztosítottak, hogy nem lesz probléma, de képzeljék magukat a helyembe: ez végtelenül ijesztő. Danielével készültünk a megfelelő pillanatra, hogy bejelentsük, áldott állapotban vagyok. Aztán pozitív lett a tesztje… Pedig ez igazán örömteli pillanat lett volna. Biztos vagyok benne, hogy ebből is talpra állunk majd.”

A 25 éves labdarúgó – akinek a koronavírustesztje pozitv lett, azonban azóta is tünetmentes – 2019 októbere óta alkot egy párt a gyönyörű televíziós műsorvezetővel.

Felicissima, finalmente è qui! La collezione @mivabeachwear da oggi la trovate ufficialmente sul sito www.mivabeachwear.com #newcollection #ss20 #beachwear #fashionstyle Ph: @daniele_scarso

51.2k Likes, 398 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "Felicissima, finalmente è qui! La collezione @mivabeachwear da oggi la trovate ufficialmente sul..."



Tanti auguri a tutti! Che sia un #natale "caldo" e che vi porti tanta felicità #merrychristmas #noi #holiday #love @daniruga

48.9k Likes, 332 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "Tanti auguri a tutti! Che sia un #natale "caldo" e che vi porti tanta felicità #merrychristmas..."





E vamosss @daniruga #juvebrescia

42.2k Likes, 226 Comments - Michela Persico (@michelapersico) on Instagram: "E vamosss @daniruga #juvebrescia"



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik