Angolosodó belgák: rámozdult a kapus a csapattárs nőjére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.16. 12:17
null
De Bruyne, Caroline Lijnen és a madridi kapcsolat, Courtois (Forrás: Facebook)
Biztosan a Stamford Bridge levegőjében van valami, vagy beavatási szertartást látunk: Courtois kapusnak megtetszett De Bruyne középpályás barátnője.

Egy belga magazin cikkére hivatkozva írja a Daily Mail, hogy a Chelsea csapatában játszó két belga fiatal és egyikük barátnője egy meglehetősen kellemetlen szerelmi háromszög szereplője lett. A belga médium szerint a Werder Bremen csapatához kölcsönadott középpályás, Kevin De Bruyne barátnője, Caroline Lijnen rosszul viselte a kikötőváros kellemetlen klímáját és unalmas hétköznapjait. Társasági életre és napfényre vágyott, és az sem volt hátrány, ha az alkalmi társsal egy nyelvet beszélnek: így került az elfogadhatónál közelebb a Chelsea-től az Atletico Madridhoz kölcsönadott Thibaut Courtois kapussal. Madridban mégis csak rövidebb a tél, ugyebár...

A belga lap szerint De Bruyne „rendkívül csalódott” volt (higgadt fickó lehet...), és a Macedónia elleni vb-selejtező előtt tisztázta is a helyzetet csapattársával. Akivel egyébként tavaly nyáron együtt igazoltak Londonba a Racing Genktől.

Kevin De Bruyne és Caroline Lijnen: talán még nincs vége (Forrás: Facebook)
Kevin De Bruyne és Caroline Lijnen: talán még nincs vége (Forrás: Facebook)

És, hogy miért indítottunk rögtön a Stamford Bridge különleges atmoszférájával? Hogy is lehetne feledni a 2010-es év legnagyobb, az angol focit megrázó botrányát? John Terry, a Chelsea csapatkapitánya összeszűrte a levet Vanessa Perroncellel, klub- és válogatottbeli társa, Wayne Bridge barátnőjével. Óriási perpatvar kerekedett: Terrytől elvették a válogatott kapitányi karszalagját, Bridge lemondta a válogatottságot (ezzel együtt a vb-szereplést), és azóta sem hajlandó mérkőzések előtt kezet fogni a gaz csábítóval.

A következő évben pedig a nejét, az énekesnő Cheryl Cole-t fűvel-fával megcsaló Ashley Cole került a bulvárlapok célkeresztjébe.

Úgy gondoljuk, immár kijelenthető: a belga fiúk most már teljes jogú tagjai lettek a Chelsea-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik