Adj 10 fontot, és visszahozzuk Ronaldót az Old Traffordra!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.12. 20:52
A Manchester United szurkolóinak egy része szinte bármit elkövetne, hogy Cristiano Ronaldo a Real Madrid öltözőjét elhagyva visszatérjen az Old Traffordra, és ha a klub nem is tudja biztosítani a transzfer anyagi feltételeit, gondolták, majd ők összegyűjtik a portugál vételárát.

Ronaldo második manchesteri eljöveteléről már karácsony óta röppenek fel mindenféle mendemondák, pletykák és hiedelmek, az angol sajtó egyszerűen képtelen leszállni a témáról, holott Ronaldo többször is madridi maradásáról biztosította a közvéleményt és a királyi klub szurkolóit.

Persze az uborkaszezon útjai kifürkészhetetlenek, egy nap az is megtörténhet, ami 24 órával előtte minden résztvevő cáfolt. Ronaldo manchesteri visszatérést azonban nehezítheti, hogy a Sir Alex utódjaként májusban kinevezett David Moyes menedzsernek egyszerűen nincs anyagi kerete Ronaldo megszerzésére. Nos, ezen segítenének az MU-drukkerek egy országhatárokat átívelő összefogással.

Szurkolók egy elkötelezett csoportja indította el a „Hozzuk vissza Ronaldót!" kampányt, amelynek keretében arra buzdítják a drukkertársakat, hogy 10 fonttal (nagyjából 3500 forinttal) járuljanak hozzá a portugál közel 100 millió fontos vételárának összegereblyézéséhez.

Az összefogás sikeresen indult, rövid idő alatt több mint ötezer felajánlás érkezett, s a Manchester United több száz milliósra becsült globális szurkolótáborából kiindulva akár a szükséges mennyiségű felajánlás sem kizárt. A klub azonban nincs meghatódva a drukkerek erőlködésétől.

A Man. United a kampány indulását követően egy hivatalos közleményben arról tájékoztatta a gyűjtésbe kezdett drukkereket, inkább tartsák meg önzetlen felajánlásaikat, költsék magukra a pénzt, hiszen Moyes menedzser fantáziáját nem igazán mozgatja Ronaldo leigazolásának ötlete, márpedig ő mondja ki az utolsó szót a klubot érintő átigazolások ügyében.

A kérdés mindössze annyi: Mi lesz az összegyűjtött pénzzel, ha Ronaldo marad Madridban? Megvesznek belőle mást?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik