A Venlo leigazolta a másfél éves csodagyereket

Vágólapra másolva!
2011.04.28. 21:42
Néhány napja bejárta a világhálót egy videó, amelyikben egy 18 hónapos kisfiú háromszor emeli be a plüsslabdát jobb lábbal a játékos dobozába. Ma aláírta tíz évre szóló profi szerződését a VVV-Venlo csapatához.
HÁROMSZOR SÜL EL A FANTASZTIKUS JOBB
HÁROMSZOR SÜL EL A FANTASZTIKUS JOBB

A holland élvonalban szereplő sárga-feketék nem sokáig haboztak, és beelőzve Arsene Wenger vélhetően igen kecsegtető ajánlatát, villámgyorsan lecsaptak Baerke van der Meijre. Holott a srác három jól eltalált lövésen és egy kétmilliós nézettséget hozó Youtube-videón kívül még nem sokat tett le a pelenkázóasztalra. Igen, ő az a másfél éves kisfiú, aki háromszor egymás után rúgja bele a labdát egy felnyitott tetejű ládába. Az látszik, hogy jó a jobbja, rendben van a koordinációja, és az erőnlétével sincs probléma, de azért egy próbajátékot még megért volna a dolog...

Bár az igaz, hogy az aláírás előtt Baerke a Venlo középpályásával, Ken Leemansszal passzolgatott egy kicsit, és teljesen lenyűgözte a csapat sztárját.

A Venlónál nem is haboztak, és 10 évre szóló profi szerződést kínáltak Baerkenak, aki rögvest alá is kanyarította a nevét. A fizetségről nem szivárogtak ki információk. Az aláírás után a felek narancslével koccintottak, az ifjú reménység pedig csak annyit mondott: „labda". Egyértelmű az elkötelezettsége.

A szerződtetése azért kis részben annak is köszönhető, hogy Baerke a város, Venlo szülötte, sőt nagypapája hosszú éveken át focizott a sárga-fekete csapatban. Egyébként egy-két jó játékos most valóban nem ártana a Venlónak, a csapat ugyanis már legjobb esetben is osztályozóra kényszerül a bennmaradásért – feltéve, hogy az utolsó két fordulóban maga mögött tudja tartani a tőle három pontra lévő utolsó helyezett Willem II-t.

Az apa, Jorg van der Meijre segít
Az apa, Jorg van der Meijre segít "aláírni" a szerződést. A klub gazdasági igazgatója, Marco Bogers joggal örül (Fotó: Vvv-venlo.nl)
Ott virít a szignó a szerződésen (Fotó: Vvv-venlo.nl)
Ott virít a szignó a szerződésen (Fotó: Vvv-venlo.nl)
Mindenki boldog: apa, anya, középen az ifjú sztár, tőle balra Marco Bogers és Ken Leemans (Fotó: Vvv-venlo.nl)
Mindenki boldog: apa, anya, középen az ifjú sztár, tőle balra Marco Bogers és Ken Leemans (Fotó: Vvv-venlo.nl)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik