A fontos pillanatok hősét a világ legszebb nője várja haza – fotók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.12. 18:06
null
A Sports Illustrated kedvéért ruha nélkül is a kamerák elé állt (Fotó: TMZ)
Danny Amendola hamarosan minden bizonnyal szabadügynökké válik a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL), de sajnálni azért nem kell a fürge elkapót...

 

A pályafutását egy dallasi és egy philadelphiai sikertelen próbálkozás után St. Louisban beindító, majd 2013-ban New Englandbe szerződő elkapó sohasem a kiemelkedő alapszakaszbeli számairól volt híres – a nemrég véget ért idényben felmutatott 659 yardja a legjobb termése a Patriotsnál, de az elmúlt években, ha igazán fontos helyzet volt, megvillant a rájátszásban.

VEGAS BABY

31.7k Likes, 375 Comments - Olivia Culpo (@oliviaculpo) on Instagram: "VEGAS BABY"



Így volt ez a 2014-es idény bajnoki menetelése során a Ravens (81 yard, 2 TD) és a Seahawks (48 yard, TD) elleni meccseken, a 2016-os kiírás nagydöntőjében a Falcons elleni óriási fordítás során (78 yard, TD, sikeres kétpontos kísérlet), vagy éppen a mostani rájátszásban (a Titans ellen 112 yard, a Jaguars elleni fordítás során 84 yard, 2 TD, a Super Bowlban pedig 152 yard volt a mérlege).

A fontos pillanatok mestere már azzal is rendre belopta magát a szurkolók szívébe, hogy gyakorlatilag példátlan módon egymást követő három évben is belement abba, hogy a fizetését csökkentsék, csak hogy a csapatnál maradhasson – kérdés, hogy a szabadügynökké váló 32 éves játékost újraigazolja-e a Patriots.

 

We're goin on BAEcation!

52.5k Likes, 374 Comments - Olivia Culpo (@oliviaculpo) on Instagram: "We're goin on BAEcation! "




Addig is, míg a ligaév hivatalosan is elkezdődik (szerda 22 órakor), megmutatjuk Amendola igencsak csinos kedvesét, aki a Sport Illustrated felkérésére a ruháitól is megvált egy fotózás erejéig.

Ja igen, Olivia Culpo szépségére már mások is felfigyeltek, 2012-ben őt választották meg a világ legszebb nőjévé (Miss Universe 2012). A pár 2016-ban kezdett el randizgatni, együtt ünnepelték a Hazafiak tavalyi bajnoki címét is.

 

When your man turns the entire #Superbowl around..... #PROUD ... what a game

146.3k Likes, 1,822 Comments - Olivia Culpo (@oliviaculpo) on Instagram: "When your man turns the entire #Superbowl around..... #PROUD ... what a game "


(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)

(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)

(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)

(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)
(Fotó: TMZ)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik