A Chicago Bulls meccsén kérték meg a cheerleader kezét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.10. 18:05
Sok lánykéréshez volt már szerencsénk sporteseményen, májusban például Vincze Ottó egy győri NB I-es futballmérkőzés szünetében kérte meg Görbicz Anita kezét, de olyat még sosem láttunk, hogy egy cheerleader elé térdeljen le élete szerelme, miközben a lány a pálya közepén adja ki magából a maximumot. Hol máshol, az Egyesült Államokban ez is megtörtént!

Az NBA-ben szereplő Chicago Bulls cheerleader-csapata, a Luvabulls éppen harmadik negyed előtti performanszát kezdte, mikor a begyakorolt zene hirtelen megváltozott. Erről mindenki tudott, kivéve Ariana Rosadót, aki nagyon meglepődött, és fogalma sem volt, mitévő legyen.

Elindult lefelé a pályáról, de egy jelmezes kabala visszahúzta, leültette egy székre és pörgetni kezdte. Társai körbetáncolták, a lány arcáról tökéletesen leolvasható volt az értetlenség és a döbbenet. Ekkor érkezett a parkettre két újabb jelmezes, az egyikük volt Ariana barátja, Shane. A fiú kibújt az álruhából és féltérdre ereszkedett szíve választottja előtt:




A lány természetesen igent mondott, az egész csarnok kettejüket ünnepelte. A meglepetés annyira meghatóra sikeredett, hogy ezt a lánykérést még Vinnie Jones és Mike Tyson is egymás vállára borulva könnyezné meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik