A Bills sztárja a Patriots otthonát bombáztatná le elsőként

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.08. 16:00
null
Stevie Johnson (balra) nagyon nem szimpatizál a riválissal (Fotó: ESPN)
Stevie Johnson kiváló képességű elkapó. A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Buffalo Bills 26 éves játékosa a legutóbbi három szezonban egyaránt 1000 yard felett termelt, és 23 TD-vel is megörvendeztette csapata szurkolóit. A Bills ugyanakkor Johnson jó játéka ellenére sem tudta megelőzni egyszer sem a divíziót uraló New England Patriotsot, ami úgy látszik mély nyomokat hagyott a Buffalo klasszisában.

 

A napokban ugyanis egy Twitter-bejegyzésben „kissé” elvetette a sulykot. Mint ismert, igencsak forr a levegő az Egyesült Államok és Észak-Korea között, Johnson pedig meg is adta a szerinte ideális támadási célpontot.

„A háború nem olyan dolog, amivel játszadozni kéne. Bocsánatot kérek Észak-Korea… De ha ti bombáztok először, akkor bombázzátok le Foxborót” – állt a bejegyzésben a Patriots otthonául szolgáló város neve. Természetesen sokaknál kiverte a biztosítékot ez a megjegyzés, úgyhogy nem sokkal később kvázi bocsánatot kért.

„Tudom, hogy sokatok túl komolyan vette… de én Nagyon tisztelem a Patriotsot, ugyanúgy, mint minden más NFL-csapatot. Nagyszerű szezon lesz.”

„Pats-fanok, szere…, bírlak titeket is. Kérdezzetek meg bárkit a családomból. Azt mondtam, hogy Boro a kedvenc helyen játszani, mert ti Pats-fanok nagyon éltek. De már nem sokáig” – „tompított” Johnson.

A Buffalo az elmúlt 12 szezonban nem nyert a New England Patriots otthonában (Fotó: nydailynews.com)
A Buffalo az elmúlt 12 szezonban nem nyert a New England Patriots otthonában (Fotó: nydailynews.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik