A Barcelona játékosa szakított fitneszmodell kedvesével – KÉPEK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.21. 09:28
Nem most éli legkönnyebb napjait az FC Barcelona középpályása: Arturo Vidal nemrég szakított modell kedvesével, Sonia Isazával.

A Marca kiszúrta azt is, hogy Vidal az összes közös képet letörölte az Instagramról, és már nem is követi a kolumbiai hölgyet, aki elsősorban fitneszmodellként vált ismertté. 2018-ban kezdtek randizni – a középpályásnak korábbi házasságából három gyermeke született.

Vidal a magánéletbeli problémák mellett a futballpályák környékén sincs könnyű helyzetben: a chilei középpályás többször is elégedetlenkedett a kevés játéklehetőség miatt – bár a hétvégi, Granada elleni mérkőzésen kezdőként lépett pályára, sőt, ő adta a gólpasszt Messinek. Sajtóhírek szerint az Inter szívesen vinné Milánóba, ám a Mundo Deportivo úgy tudja, egyelőre marad a Barcánál. Marca kiszúrta azt is, hogy Vidal az összes közös képet letörölte az Instagramról, és már nem is követi a kolumbiai hölgyet, aki elsősorban fitneszmodellként vált ismertté. 2018-ban kezdtek randizni – a középpályásnak korábbi házasságából három gyermeke született.

Vidal a magánéletbeli problémák mellett a futballpályák környékén sincs könnyű helyzetben: a chilei középpályás többször is elégedetlenkedett a kevés játéklehetőség miatt – bár a hétvégi, Granada elleni mérkőzésen kezdőként lépett pályára, sőt, ő adta a gólpasszt Messinek. Sajtóhírek szerint az Inter szívesen vinné Milánóba, ám a Mundo Deportivo úgy tudja, egyelőre marad a Barcánál.

 

TE AMO!! #feliz2020

65k Likes, 952 Comments - Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on Instagram: "TE AMO!! #feliz2020 "


Que bonito es lo bonito

65.6k Likes, 752 Comments - Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on Instagram: "Que bonito es lo bonito"

I adore you! . LOVE YOU! .

113.2k Likes, 1,760 Comments - Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on Instagram: "I adore you! . LOVE YOU! ."

QUIEN SE DEDICA TIEMPO PARA MEJORARSE A SI MISMO. NO TIENE TIEMPO PARA CRITICAR A LOS DEMÁS!! . . La encargada de mi piel @dra.adrianamunoz . . SOLO BUENA VIBRA POR ACÁ!

44.3k Likes, 1,042 Comments - Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on Instagram: "QUIEN SE DEDICA TIEMPO PARA MEJORARSE A SI MISMO. NO TIENE TIEMPO PARA CRITICAR A LOS DEMÁS!! . ...."

Y a mantener el color!! Así tal cual sin filtros! que rico el solecito omeee!!

117.7k Likes, 1,916 Comments - Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on Instagram: "Y a mantener el color!! Así tal cual sin filtros! que rico el solecito omeee!!"

MAS HOMBRO . Fueron 4 series de 10 @nitrofitoficial

15k Likes, 122 Comments - Sonia Isaza (@niaisazaoficial) on Instagram: "MAS HOMBRO . Fueron 4 series de 10 @nitrofitoficial "






 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik