Villarreal: ügynöke szerint Rossi szívesen menne a Milanba

Vágólapra másolva!
2012.08.13. 19:37
Giuseppe Rossi, a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalától búcsúzó Villarreal támadója nem utasítaná vissza a Serie A-ban szereplő Milan ajánlatát – legalábbis ügynöke, Federico Pastorello szerint.

Federico Pastorello, a játékos menedzsere a Sky Sports 24-nek elmondta: ügyfelének nem lenne ellenére a váltás.

„Milan? Nem tudom. Ha a milánóiak megkeresnék, Rossi biztosan igent mondana – vélekedett Pastorello. – Az olasz bajnokságban szeretne játszani, ezért várom az olasz klubok hívását."

A játékosügynök az olasz élcsapatokról is véleményt formált: „Rossi nagyon hasznos tagja lehetne a Napolinak és a Romának. Az Inter fiatal játékosokat épít be a csapatba, a Juventus keretéből hiányzik egy klasszis játékos, míg a Milannak mindenképpen támadóra van szüksége."

A 25 esztendős olasz válogatott labdarúgó 2007-es érkezése óta 192 mérkőzésen lépett pályára a Villarrealban.

Rossi 2011 októberében keresztszalag-szakadást szenvedett, amelynek következtében áprilisig nem állhatott csapata rendelkezésére. Aztán alighogy felépült, ismét elszakadt a keresztszalagja – az orvosi előrejelzés szerint 2013 februárjában léphet ismét pályára.

A balszerencsés támadó mindössze kilenc bajnoki mérkőzésen ölthette magára a „sárga tengeralattjáró" mezét a 2011–2012-es szezonban; csapata az idény végén kiesett a spanyol bajnokságból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik