Videó: piros lap, karmolás és csetepaték a Feyenoord–Atléti „barátságos” meccsen

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.08.09. 10:56
null
Carrasco (középen) nem bírt magával (Fotó: Getty Images)
A Feyenoord egy 93. percben lőtt góllal 2–1-re legyőzte az Atlético Madridot felkészülési mérkőzésen Hollandiában. A két csapat meccse azonban minden volt, csak nem barátságos.

A 41. percben Yannick Carrasco sportszerűtlen cselekedete után szabadultak el az indulatok. Az Atlético Madrid 27 éves belga szélsője akadt össze Tyrell Malaciával, akit a földön szándékosan megrúgott. A holland játékos védelmére kelő Orkun Kökcü azonban rosszabbul járt, őt nyakon karmolta az ATM középpályása. Végül a spanyolok vezetőedzője, Diego Simeone is berohant a pályára, hogy lecsillapítsa Carrascót, akit természetesen a játékvezető kiállított.

Az Atlético Ángel Correa révén ugyan a 83. percben egyenlített, de a 93. percben Naoufal Bannis góljával a Feyenoord 2–1-re megnyerte a mérkőzést.

A rotterdami csapat edzője, Arne Slot a lefújás után szeretett volna kezet fogni Simeonéval, ám az argentin tréner dühösen meglökte őt. A felek közé gyorsan odaugrott néhány játékos, hogy megakadályozzák az újabb csetepatét.


Az i-re a pontot a Carrasco megkarmolta Kökcü tette fel, aki viccesen így kommentálta a perpatvarukat a Twitter-oldalán.

„Úgy tudtam, mezt a mérkőzés után kell cserélni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik