Videó: nincs barátságos el Clásico – Vinícius szólója után egymásnak estek a játékosok

Vágólapra másolva!
2022.07.24. 10:24
Mint arról beszámoltunk, Raphinha bombagóljával az FC Barcelona 1–0-ra legyőzte a Real Madridot felkészülési mérkőzésen Las Vegasban. A két csapat rivalizálása miatt aligha érhette a szurkolókat meglepetésként, amikor az első félidő végén egy kisebb csetepaté alakult ki a pályán, miután Jordi Alba egy csúnya szabálytalanságot követett el a megiramodó Vinícius Júniorral szemben.

VINÍCIUS SZÓLÓJAVINÍCIUS SZÓLÓJA

RÜDIGER ÉS ARAÚJO KERINGŐJE

ARAÚJO MEGFUTOTTA RÜDIGERT

AZ EL CLÁSICÓRÓL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA OLVASHAT!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Real Madrid–FC Barcelona 0–1 (0–1)
Las Vegas (Nevada), Allegiant Stadion.
Real Madrid:
Courtois – Lucas Vázquez (Odriozola, 70.), Militao (Jesús Vallejo, 62.), Alaba (Nacho, a szünetben), Rüdiger (F. Mendy, a szünetben) – F. Valverde (Modric, a szünetben), Camavinga (Casemiro, a szünetben), Tchouaméni (Kroos, a szünetben) – Rodrygo (Mariano, 70.), E. Hazard (Asensio, a szünetben), Vinícius Júnior (Ceballos, 70.)
Barcelona: Ter Stegen (Inaki Pena, 62.) – R. Araújo (Dest, 62.), Christensen (F. de Jong, a szünetben), Eric García (Piqué, 62.), Jordi Alba (Balde, a szünetben) – Gavi (Kessié, a szünetben), Busquets (Nico González, 62.), Pedri (Sergi Roberto, 62.) – Raphinha (Depay, 62.), Lewandowski (Aubameyang, a szünetben), Ansu Fati (O. Dembélé, a szünetben)
Gólszerző: Raphinha (27.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik