Videó: negyeddosztályú csapattal ikszelt a Barcelona

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.13. 22:10
Nem alakult túl jól a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona felkészülési mérkőzése a negyedvonalba frissen feljutott UE Olot ellen: Xavi együttesének csupán az 1–1-es döntetlenre futotta.

Az első góltPierre-Emerick Aubameyang szerezte a 28. percben, ám az első félidő végén jött az egyenlítés, büntetőből, Eloi Amagattól. A második játékrészben hiába érkezett a pályára Pedri vagy épp Ansu Fati, és hiába birtokolta 80 százalékban a labdát a Barcelona, nem tudott újabb gólt szerezni, tehát 1–1 lett a vége.Pierre-Emerick Aubameyang szerezte a 28. percben, ám az első félidő végén jött az egyenlítés, büntetőből, Eloi Amagattól. A második játékrészben hiába érkezett a pályára Pedri vagy épp Ansu Fati, és hiába birtokolta 80 százalékban a labdát a Barcelona, nem tudott újabb gólt szerezni, tehát 1–1 lett a vége.

A mérkőzés összefoglalója:



A Barcelona teljes keretének piaci értékét jelenleg 697.7 millió euróra becsüli a Transfermarkt, ezzel szemben az Olotét 1.75 millióra – viszonyításképpen, az erre szakosodott portál az NB I jelenlegi „legolcsóbb” csapatát, a Kecskemétet 3.64 millió euróra taksálja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik