Videó: Dembélé 2024-ig hosszabbított a Barcelonával – hivatalos

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.07.14. 11:44
null
Dembélé marad Barcelonában (Fotó: Getty Images)
Hónapok óta húzódó ügy zárult le csütörtök délelőtt: az FC Barcelona francia világbajnok szélsője, Ousmane Dembélé meghosszabbította szerződését a katalán klubbal, 2024-ig. 


Már szerdán beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint Dembélé hosszas huzavona után elfogadta az FC Barcelona szerződéshosszabbítási ajánlatát, csütörtökre azonban hivatalossá is vált az ügylet. Bár erről biztos információ nincs, egybehangzó értesülések szerint 40 százalékos fizetéscsökkentésbe egyezett bele a francia szélső, amiben nincsenek benne a különböző bónuszok.

A 25 éves támadó kedden már az FC Barcelona edzőközpontjában és öltözőjében tartózkodott, két nappal később pedig hivatalosan is aláírta 2024-ig szóló szerződését, amit egy ötletes videóval tett közzé a katalán klub.


Szerdán megírtuk, hogy a Barca a Leeds United brazil válogatott szélsőjével, Raphinhával is hivatalos megállapodást kötött, így falsnak bizonyultak azon a hírek, miszerint vele akarták pótolni Dembélét – mind a ketten ott lesznek a keretben.

Dembélé 2017 nyarán 140 millió euró ellenében szerződött Barcelonába a Dortmundtól, s bár rengetegszer volt sérült, ingadozott a formája (melyek miatt egyesek már lemondtak róla), Xavi irányítása alatt újra megtalálta régi önmagát, és az előző idényt 13 bajnoki gólpasszal zárta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik