Videó: „Az utcán megöllek” – Mbappé Jordi Albának

Vágólapra másolva!
2021.02.17. 17:20
A spanyol Marca kiszúrt egy igencsak heves szócsatát a Barcelona–PSG (1–4) Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőről: a vendégek mesterhármast szerző támadója, Kylian Mbappé Jordi Albával szólalkozott össze.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kylian Mbappé vezérletével a PSG idegenben 4–1-re legyőzte a Barcelonát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Az összecsapáson mesterhármast jegyző 21 éves francia azonban nem csak világklasszis teljesítményével keltette fel a sajtó figyelmét. korábban beszámoltunk, Kylian Mbappé vezérletével a PSG idegenben 4–1-re legyőzte a Barcelonát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Az összecsapáson mesterhármast jegyző 21 éves francia azonban nem csak világklasszis teljesítményével keltette fel a sajtó figyelmét.

Az egyik szögletnél ugyanis Mbappé összeakaszkodott Sergino Desttel, akit Jordi Alba vett védelmébe: ami ezután következett, arra nem sokat számítottak. Íme, a teljes szóváltás:

Mbappé Desthez: –Ne nyúlj hozzám!– mondta tökéletes spanyollal a francia támadó.
Jordi Alba Mbappéhoz: –Bocsánatot kért tőled, vegyél vissza az arcodból.
Mbappé:Az utcán megöllek.
Piqué Mbappénak:Kit fogsz te megölni? Kit?!
Jordi Alba Piquének: –Nyugi, a srác még tanul...

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

FC Barcelona (spanyol)–Paris Saint-Germain (francia) 1–4 (1–1)
Barcelona,Camp Nou,zárt kapuk mögött. Vezette:Kuipers (holland)
BARCELONA:
Ter Stegen – Dest (Mingueza, 71.), Piqué (Puig, 79.), Lenglet, Alba – F. de Jong, Busquets (Pjanic, 79.), Pedri (Trincao, 79.) – O. Dembélé, Messi, Griezmann (Braithwaite, 85.).Vezetőedző:Ronald Koeman
PSG:K. Navas – Florenzi (Kehrer, 89.), Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Paredes, Gueye (A. Herrera, a szünetben), Verratti (Draxler, 73.) – Kean (Danilo Pereira, 85.), Mbappé – Icardi.Vezetőedző:Mauricio Pochettino
Gólszerző:Messi (27. – 11-esből), ill. Mbappé (32., 65., 86.), Kean (70.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik