Vadócz: Fontos játékosa akarok lenni az Osasunának

Vágólapra másolva!
2010.07.28. 13:54
null
Vadócz a következő szezonban is megküzd a csapatba kerülésért (Fotó: Action Images)
Vadócz Krisztián, a spanyol élvonalban szereplő Osasuna magyar válogatott középpályása a Diario de Navarra napilap internetes oldalának adott interjút, amelyben elmondta, a következő szezonban „fontos tagja” szeretne lenni José Antonio Camacho csapatának, amely szerinte a középmezőnyt is célba veheti a bajnokságban.

„Nem sok mindenre emlékszem az egy évvel ezelőtti nyári felkészülésből. Influenzás lettem, és nem csinálhattam végig az edzőtábort, de aztán gyorsan visszarázódtam. Szerencsére nyáron kaptam el a betegséget, így nem kellett emiatt meccseket kihagynom. Egyáltalán nem volt súlyos, csak azért kerítettek nagy feneket a dolognak, mert én voltam az első élvonalbeli futballista Spanyolországban, aki elkapta" – mondta Vadócz a Diario de Navarra internetes oldalának.

„A mögöttünk hagyott szezonban sokáig nem játszottam, aztán lehetőséget kaptam. Erre volt szükségem, hogy megmutathassam, mit tudok. Nem tudom, miért nem fértem be a csapatba, de ez már a múlt, és bízom benne, hogy nem történik meg újra. A következő idény elejétől kezdve játszani akarok. Természetesen nem voltam elégedett tavaly ősszel, de akkor is ugyanaz a futballista voltam, aki a tavasszal. Az embernek el kell fogadnia, ha jól szerepel a csapat, és ezért a mester nem ad neki bizalmat. Türelmesnek kellett lennem. De amikor lehetőséget kapok, akkor elégedett vagyok, mivel tudom, hogy hasznára tudok lenni a csapatnak" – jelentette ki a középpályás.

Vadócz azt is elmondta, a következő szezonban mindenképpen stabil tagja szeretne lenni José Antonio Camacho csapatának.

„Nagyon fontos tagja szeretnék lenni az Osasunának az idény elejétől kezdve, és több meccsen szeretnék pályára lépni, valamint mindig a három legjobb játékos között akarok lenni. Nem akarom, hogy azt kérdezzék az emberek, ki vagyok. Azt szeretném, hogy stabil tagja legyek a csapatnak, és ismerjenek a szurkolók. A céljainkat illetően a legfontosabb, hogy ne essünk ki, de a középmezőny elérése is reális lehet. A lényeg, hogy ne kelljen szenvednünk, mivel több gyengébb csapat is van nálunk” – mondta Vadócz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik