Spanyolország: a legjobbak közt, egy magyart visz a csapat?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.30. 13:20
Mint arról beszámoltunk, érdekes kampányt indított a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Almería. A spanyolok egy új játékost keresnek, aki szó szerint bárki lehet. Most szűkült a jelentkezők listája és egy magyar is eljutott az elődöntőig!

A feladat egyszerű volt, az Almería arra kérte a lelkes futballistákat, töltsenek ki egy adatlapot, küldjenek egy videót képességeikről, és ha elnyerik a látottak a klub megfigyelőinek tetszését, akár szerződést is kaphat egy játékos.az Almería arra kérte a lelkes futballistákat, töltsenek ki egy adatlapot, küldjenek egy videót képességeikről, és ha elnyerik a látottak a klub megfigyelőinek tetszését, akár szerződést is kaphat egy játékos.

Egy biztos, a nyertes együtt edzhet egy hétig a csapattal, melynek a Videoton korábbi vezetőedzője, Joan Carrillo a mestere –, ráadásul fizetik a repülőjegyét, a szállását és minden költségét megtérítik.

Az elődöntőbe egy magyar játékos is bekerült! A Győri ETO második csapatánál, az MTK-nál, a Kecskeméti TE-nél és a Nyíregyházánál is megforduló, jelenleg az NB II-es Szigetszentmiklóst erősítő 27 esztendős hátvéd, Póti Krisztián is esélyt kapott arra, hogy az Almeríához szerződjön, ott van a neve a szűkített, 70 fős listán.



A szerencsés nyertest 2015. december 29-én jelenti be a spanyol klub.

Elődöntőben a magyar védő (Fotó: fieldoo.com)
Elődöntőben a magyar védő (Fotó: fieldoo.com)
Póti a legjobbak közt (Fotó: fieldoo.com)
Póti a legjobbak közt (Fotó: fieldoo.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik