Spanyol Szuperkupa: a legszomorúbb győztes – Hazard arcán minden ott van

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.17. 14:00
null
<strong>Hazard</strong> nem örömködött (Fotó: AFP)
Mint ismert, a spanyol Szuperkupa döntőjében a Real Madrid 2–0-ra legyőzte az Athletic Bilbaót Szaúd-Arábiában. A királyi csapat belga sztárja, Eden Hazard sem a fináléban, sem az FC Barcelona elleni elődöntőben nem jutott szerephez, így érthető módon feltűnően nem volt örömmámorban a díjátadón.

Több olyan kép is felkerült a közösségi oldalakra, amin az látszik, hogy a 31 éves belga válogatott játékos szinte szomorúan vesz részt a díjátadón. Eden Hazard a mostani idényben eddig csak 16 mérkőzésen 722 percet játszott (átszámolva nyolc meccs), és csupán két gólpassza van, gólja nincs.


Hazard honfitársával, Courtois-val éremmel a kezében fotózkodott. Ő volt az egyetlen, aki egy idő után nem viselte az aranyat.



Elgondolkodtató: Eden Hazard így „festett”, mikor a Stamford Bridge-en vereséget szenvedett és kiesett a Real Madrid a volt csapatától, a Chelsea-től. Utóbbin pedig egy kupagyőzelem után látható.


(Fotó: BT Sport)
(Fotó: BT Sport)

Ezen, a Real Madrid által megosztott képen pedig jól látható, csak ő nem viselte a győztes medált...


A MÉRKŐZÉS ÉLŐ, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT!

SPANYOL SZUPERKUPA
DÖNTŐ
Real Madrid–Athletic Bilbao 2–0
(1–0)
Rijád, Fahd király Stadion. Vezette: César Soto Grado
Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (Nacho, 90+1.), Militao, Alaba, F. Mendy – Modric, Casemiro, T. Kroos – Rodrygo (F. Valverde, 64.), Benzema, Vinícius Júnior (Marcelo, 86.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Athletic Bilbao: Unai Simón – De Marcos, Yeray Álvarez, Inigo Martínez, Balenziaga (Berchiche, 58.) – Berenguer (Nico Williams, a szünetben), Dani García, Zarraga (Vesga, 58.), Muniain (Serrano, 81.) – O. Sancet (Raúl García, 58.), Inaki Williams. Vezetőedző: Marcelino García
Gólszerző: Modric (38.), Benzema (52. – 11-esből)
Kiállítva: Militao (87.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik