Sevilla: „Ciao Puskas!” – Mourinho köszöntötte Lamelát

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2022.03.09. 18:44
Különleges videót posztolt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla Twitter-csatornája. Ezen a Romát irányító José Mourinho szerepel, amint köszönti a hosszú sérülés után a visszatérésre készülő Erik Lamelát. Az argentin válogatott, aki megnyerte a 2021-es Puskás-díjat, korábban Mourinho játékosa volt a Tottenhammél, de tavaly óta a Sevillát erősíti.

Moourinho köszönti Lamelát
Moourinho köszönti Lamelát
Moourinho köszönti Lamelát
Moourinho köszönti Lamelát
Moourinho köszönti Lamelát


„Ciao Puskas, Grande Coco (ez Lamela beceneve – a szerk.). Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérsz játszani. Hiányoltunk, és a Sevillának szüksége van rád a szezon hátrelévő részében. Remélem, hogy teljes intenzitással futballozhatsz újra. Tudod, hogy mindannyian melletted állunk.”

A Sevilla a West Ham United ellen játszik csütörtökön az Európa-liga nyolcaddöntőjében. Ebben a meccskeretben még nincs benne Lamela, de ami késik, nem múlik…

 

Lamela Puskás-díjas gólja


Nem ez az első eset, hogy a Special One megemlíti Puskás Ferencet egyik játékosa kapcsán. Egy évvel korábban, 2020-ban Szon Hung Min kapta a Puskás-díjat. Amikor nem sokkal később a Tottenham a Puskás Arénában játszott a Wolfsberger AC ellen az Európa-ligában, és a dél-koreai játékos is gólt szerzett, Mourinho – akkor még a Spurs mestereként – nem felejtette el megjegyezni: „Mondtam Szonnak, Puskás-díjasként illene gólt szereznie a Puskás Arénában”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik