Real: „Szegénynek születtem, kit érdekel, ha szegényen halok meg?”

Vágólapra másolva!
2018.09.01. 19:27
A Real Madridtól a nyári átigazolási szezonban távozó Fábio Coentrao nem gondolta, hogy a nyár végére a portugál élvonalbeli Rio Avét erősíti majd, ám miután a Sporting, amelynél kölcsönben szerepelt, nem akarta szerződtetni, azt mondta, vannak fontosabb dolgok is a pénznél…

Fábio Coentrao a Rio Avénél nevelkedett, majd előbb a Benficához, később pedig a Real Madridhoz szerződött, ahol szinte mindent megnyert a blancókkal.

Madridban az elején még rendre számoltak a keretben, és sokszor a kezdőcsapatban is a portugállal, ám 2015-ben az AS Monacóhoz, majd 2017-ben a portugál Sportinghoz került kölcsönbe a bekk.

Coentrao remélte, hogy a Sporting meg is tartja a kölcsönszerződés után, miután tudta, Madridba már nem térhet vissza, a Realnál ugyanis nem számítanak már rá.

A portugál klub azonban szó nélkül elengedte a védőt.

„Az átigazolási időszak utolsó napjáig vártam, hogy szerződést kapjak a Sportingtól, amelyért a szívemet, lelkemet kiraktam a pályára az előző idényben, de egy telefonhívásra sem méltattak…” – mondta az As-nek Coentrao.

„Ezek után úgy éreztem, a legfontosabb, hogy egy olyan helyre kerüljek, ahol boldog vagyok. Rengeteg pénzt buktam, de egy olyan csapathoz kerültem, amely végig őszinte volt velem, és az igazság az, hogy pénzzel soha nem vehetsz boldogságot. Szegénynek születtem, kit érdekel, ha szegényen is halok meg?” – tette hozzá a portugál védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik