Real: Solari egyre nagyobb bajban, újabb alapemberek dőltek ki

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.03.07. 17:24
Dani Carvajal és Lucas Vázquez, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol válogatott játékosai sérülés miatt körülbelül egy hónapig nem léphetnek pályára.

A hátvéd Carvajalnak elszakadt, a támadó Vázqueznek pedig meghúzódott a combizma kedd este az Ajax elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. Sajtóértesülések szerint a szezon hajrájában valószínűleg mindketten visszatérhetnek a pályára.Carvajalnak elszakadt, a támadó Vázqueznek pedig meghúzódott a combizma kedd este az Ajax elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján. Sajtóértesülések szerint a szezon hajrájában valószínűleg mindketten visszatérhetnek a pályára.

A Realnál sötét napokat élnek meg, hiszen elveszítették a legutóbbi négy hazai mérkőzésüket: a bajnokságban a Girona 2–1-re, a Barcelona 1–0-ra győzött az Estadio Santiago Bernabéuban, a Király-kupa elődöntőjének visszavágóján az ősi rivális katalánok 3–0-ra nyertek, majd a BL-ben az Ajax 4–1-re győzött vendégként a spanyol fővárosban, és búcsúztatta a sorozat legutóbbi három kiírásában győztes együttest.

Lapértesülések szerint Santiago Solari vezetőedző már nem is marad sokáig a klub kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik