Real: nem igazolnak a szívbeteg védő helyére – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.12. 16:52
null
Carvajal (jobbra) legutóbb a Dortmund ellen lépett pályára (Fotó: AFP)
A Marca információi szerint a Real Madridnál nem tervezik, hogy szerződtessenek bárkit is a szívbetegsége miatt kényszerpihenőn lévő Dani Carvajal helyére.

 

Mint ismert, két héttel ezelőtt a „királyi gárda” a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Dani Carvajal vírusos szívburokgyulladás miatt kidőlt a sorból.

A játékos állapotáról azóta egyre több aggasztó hír érkezik – noha a Real Madrid úgy fogalmazott, az orvosok figyelemmel kísérik Carvajal felépülését, és ezt követően tudnak pontosat mondani arról, mikor térhet vissza –, spanyolországi jelentések szerint a probléma olyannyira súlyos, hogy Carvajalnak a legjobb esetben is két hónapot kell kihagynia.

Bár egyes források szerint egyelőre megjósolhatatlan, hogy mikor futballozhat újra a spanyol válogatott bekk, a Marca szerint a Realnál ennek ellenére nem terveznek új játékost szerződtetni, Carvajalt ugyanis házon belül szeretnék pótolni: a jobbhátvéd kidőlésével a védelem összes pontján bevethető Nacho Fernández, valamint a nagy tehetségnek tartott 18 esztendős marokkói Asraf Hakimi kaphat több játéklehetőséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik