Real: nem csitul a CR-botrány – már Zidane is a képben?

Vágólapra másolva!
2017.06.18. 11:59
A spanyol sportsajtót továbbra is a Cristiano Ronaldo esetleges távozását firtató pletykák tartják lázban, melybe a hírek szerint már Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője is „becsatlakozott”.

A királyi gárda trénere persze nem meglepő módon csak megpróbálta meggyőzni a Real Madrid klasszisát, hogy maradjon a spanyol együttesnél.

Mivel a támadó épp Oroszországban tartózkodik, és a Konföderációs Kupán vesz részt a portugál válogatottal, Zidane telefonon beszélt Cristiano Ronaldóval.

„Cristiano, szükségünk van rád!” – a Marca úgy tudja, a francia szakember ezzel a mondattal igyekezett jobb belátásra bírni CR-t, aki a hírek szerint az adóbotrány miatt távozni szeretne Spanyolországból.

Zidane többek között azt is elmondta CR-nek, hogy a Real Madrid továbbra is a világ egyik legerősebb csapata, mely minden idényben végső kupasikerekre esélyes, emellett az együttesnek kellenek a portugál góljai, valamint Ronaldo győztes mentalitása.

Mint a portál írja, a tréner szavai sokat jelentettek Cristiano Ronaldo számára – igaz, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a négyszeres aranylabdás támadó megváltoztatja véleményét, és marad a blancóknál…

Az A Bola című portugál sportnapilap pénteki számában arról írt, hogy az aranylabdás játékos már közölte is átigazolási kérését a királyi klubbal. Az újság megbízható forrásra hivatkozva közölte, a sztár „mélyen kiábrándult” az ellene indított eljárás miatt. Később a Real Madriddal kapcsolatosan mindig jól értesült Marca is Ronaldo távozását feszegette, amit a BBC és a Sky Sports szintén megerősített.

TOVÁBBI RÉSZLETEK ITT!

Portugália vasárnap Mexikó ellen lép pályára a Konföderációs Kupán.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik