Real: „Ne veszekedjünk CR és Messi miatt, csodáljuk őket!"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.08. 10:16
Peter Crouch angol válogatott csatár nagy bölcsességek mellett egy róla és Cristiano Ronaldóról készült képet is megosztott a Daily Mail olvasóival a brit lapban megjelenő időszakos írásában.

Crouch CR Juventus elleni gólja kapcsán írt a portugál klasszisról, akivel először 2003-ban találkozott, egy U21-es válogatott mérkőzésen, amelyen még egyáltalán nem ismerték a csapattársaival az akkoriban a Sportingban futballozó, hónapokkal később a Manchester Unitedhoz szerződő Cristiano Ronaldót.

„Amikor 2003 márciusában Portugáliában játszottunk az U21-es válogatottal, tisztában voltunk vele, hogy van az ellenfélnél egy különleges játékos. Ricardo Quaresmának hívták, mindent tudtunk róla, Cristiano Ronaldóról viszont semmit sem" – írta Crouch.

Peter Crouch és Cristiano Ronaldo 2003-ban (Fotó: Daily Mail)
Peter Crouch és Cristiano Ronaldo 2003-ban (Fotó: Daily Mail)

„Quaresma nem okozott csalódást, tökéletesek voltak a pályát átívelő keresztlabdái. Ám Ronaldo még keményebb volt, a távoli passzok után könnyedén átvette a labdát, volt, hogy a csípőjével! Aztán meglódult a kapu felé, és csak sajnálni tudtuk a középső védőinket. Ki is kaptunk 4–2-re" – írta Crouch, aki természetesen CR és Lionel Messi összehasonlítására is kitért.

„Mindig is Messi táborába tartoztam, de most azt gondolom, abba kell hagyni a vitát arról, hogy melyikük a jobb. Nem tudhatjuk, meddig látjuk még őket a pályán, élvezzük, ahogy hétről hétre felül akarják múlni egymást, és ez mindig kihozza belőlük a legjobbat! Megszámlálhatatlanul termelik a csodásabbnál csodásabb sportélményeket. Ne veszekedjünk miattuk, csodáljuk őket!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik