Real: Modric és Kroos a Marcában búcsúzott Casemirótól

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.20. 22:11
null
Luka Modric és Toni Kroos elbúcsúzott Casemirótól (Fotó: AFP)
A spanyol Marcában közzétett levélben búcsúzott el az angol Manchester Unitedhez távozó Casemirótól két középpályástársa, a német Toni Kroos és a horvát aranylabdás Luka Modric.

„Veled, kedves Casemiróm lehetetlen volt, hogy ne izzadjak – bármilyen helyzetben. Mert te még azt sem engedted, hogy a törökfürdőben pihenjünk. Amikor ott voltunk, szóltál valakinek, hogy hozzon szobabicikliket és súlyzókat. Ez egy üzenet az új csapattársaidnak is, hogy tudják. Mert te még a törökfürdőben is edzettél. Te csak akkor engedted, hogy lefeküdjünk, ha felülést kellett csinálnunk. Hiányozni fogsz, mint egy példaértékű profi, mint egy top játékos. Mint egy harcos, aki többször megmentett, de mindenekelőtt jó emberként. Történelmet írtunk és milyen legendás színpadon! Sportútjaink most bár elválnak, de a barátságunk ígérem, hogy megmarad!” – írta búcsúzóul Casemirónak Toni Kroos.

„Kedves Casemiro. Még mindig emlékszem rá, amikor bemutatkoztál a Real Madridban… Mennyire ideges voltál! Kértem, hogy nyugodj meg és most már látom, hogy ez mennyire megváltozott. Nekem is az volt az első idényem és elképzelni sem tudtuk, mit tartogat számunkra a futball. Egy igazi vezető vált belőled, a csapattársaid és a Real Madrid számára is. Erre mindig emlékezni fogunk. Sok mindent megnyertünk együtt, de én megtartom azokat az emlékeket is, amiket senki nem látott. Azt, ahogy napról napra dolgoztál Valdebebasban. De különösen a vicceidet, mert te mindig jó hangulatban voltál, még a legfeszültebb pillanatokban és a kudarcok alatt is. Azok a közös nevetések mindig megnyugtattak. Te vagy a világ legjobb testőre. Nagyon fogsz hiányozni és a legjobbakat kívánom” – fogalmazott levelében Luka Modric.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik