Real Madrid: Courtois keményen odaszólt Diego Simeonénak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.16. 17:32
null
Itt még nagy volt a barátság, ma már nincs egy véleményen a belga kapus és az argentin tréner (Fotó: AFP, archív)
Keményen odaszólt korábbi trénerének, Diego Simeonénak Thibaut Courtois, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid kapusa. A belga játékos az Atlético Madrid vezetőedzőjének korábbi mondataira reagált, miszerint nem Luka Modric nem érdemelte meg az Aranylabdát.

 

Az Atlético trénere nemrégiben az Aranylabdával díjazott Luka Modricot kritizálta, véleménye szerint nem neki, hanem vagy Antoine Griezmann-nak, vagy Raphaël Varane-nak kellett volna a díjat megnyernie. A Real Madrid belga kapusa szerint Simeone ezzel a mondatával csak népszerűbb próbált lenni az Atlético-szurkolók körében.

„Simeone csak azért kritizálja a Real Madridot, hogy népszerű legyen a saját szurkolói körében. Mindig támadja a Realt, csak azért, mert az a legjobb csapat a világon. De mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom. Amikor ennyit harcolsz a világ legjobb csapata ellen, olyan dolgokat mondasz, amivel népszerűséget szerzel magadnak a saját szurkolóid körében.”

Courtois és az argentin szakember korábban három évig dolgozott együtt az Atléticónál. A madridi csapat ebben az időszakban szinte mindent megnyert. Elhódította a bajnokságot, a Király-kupát, az UEFA Szuperkupát, valamint az Európa-ligát is. A 2013–2014-es szezonban viszont nem sikerült a városi rivális Real Madridot legyőznie a Bajnokok Ligája döntőjében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik