Real: már Madridban Ancelotti kedvencének ügynöke - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.04.30. 12:33
A spanyol fichajes.net oldal értesülései szerint Marco Verrattinak, a Paris Saint-Germain labdarúgójának ügynöke Madridban tárgyal a blancók vezetőivel a fiatal középpályás átigazolásáról. A spanyolok szerint ez további találgatásokra ad okot Carlo Ancelotti Realhoz való nyári érkezésével kapcsolatban, hiszen Verratti köztudomásúlag az olasz edző kedvencének számít a PSG-nél.

Verratti ügynöke, Donato Di Campli a héten a spanyol fővárosba utazott a Fichajes tudomása szerint, hogy a húszéves középpályás nyári átigazolásáról egyeztessen a Real Madrid vezetőivel. A játékos piaci értéke a transfermarkt.de szerint 12 millió euró, azonban a hírek szerint a PSG ennek több mint a dupláját, 25 millió eurót szeretne kapni érte.

Az olasz futballista esetleges érkezésének híre további találgatásokra ad okot azzal kapcsolatban, hogy a párizsi klub vezetőedzője, Carlo Ancelotti a nyáron a Real kispadján folytatja, mivel Verratti köztudomásúlag a tréner személyes kedvencének számít a francia metropoliszban, és a játékos is többször nyilatkozta, hogy apjaként tekint az olasz szakemberre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik