Real Madrid: „Zidane a nevéből él, vicc…” – kőkemény kritika

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.07. 18:48
Zinedine Zidane kinevezését pozitívan fogadták a Real Madrid labdarúgócsapatának szurkolói, annak ellenére, hogy a francia edzőként nem sokat tett le az asztalra. Ottmar Hitzfeld, a Bayern München korábbi trénere épp ezt nehezményezi...

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, menesztették Rafa Benítez vezetőedzőt. A spanyol szakember helyét a klub legendás játékosa, az eddig a Real Madrid Castillát irányító Zinedine Zidane vette át.A spanyol szakember helyét a klub legendás játékosa, az eddig a Real Madrid Castillát irányító Zinedine Zidane vette át.

Ez a hír pedig kiverte a biztosítékot Ottmar Hitzfeldnél…

„Zidane nyert a lottón! Vicc, hogy egy ekkora csapat őt nevezte ki vezetőedzőjének. Nincs semmi tapasztalata, semmit sem tett még le az asztalra trénerként, csupán a nevéből él. Attól, hogy jó játékos voltál, még nem vagy jó edző…” – mondta a Marcának Hitzfeld, aki legutóbb a svájci válogatottnál dolgozott.

„Egy olyan csapat, mint a Bayern München sosem nevezné ki őt vezetőedzőnek… Ott a tapasztalat számít” – tette hozzá Hitzfeld.

A francia ikon a Real Madrid kispadján szombaton 20.30 órakor, a Deportivo elleni bajnokin debütál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik