Real Madrid: Willian és Courtois érkezik? Botrány lett belőle

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.31. 19:02
Az utóbbi néhány napban ellepte az angol sportsajtót a hír: a Real Madrid 110 milliós ajánlatot tett a Chelsea-nek Thibaut Courtois-ért és Willianért. Csak aztán kiderült, hogy ebből valószínűleg semmi sem igaz. Jobban mondva csak a fele igaz…

A Daily Mail és a Daily Mirror hozta a napokban a Chelsea brazil futballistájához közeli forrásokra hivatkozva a hírt, hogy a Real Madrid 110 millió eurót ajánlott Willianért és Courtois-ért, amit valószínűleg el is fogadnak a londoniak. a Real Madrid 110 millió eurót ajánlott Willianért és Courtois-ért, amit valószínűleg el is fogadnak a londoniak.

A madridi Marca rákérdezett a blancóknál, mi állhat a hírek mögött, amiből lett egy kisebb balhé.

Kiderült ugyanis, hogy a Real Madridnak esze ágában sincs szerződtetni a Chelsea brazilját, és valószínűleg a labdarúgó menedzsere mozgatja a háttérben a szálakat.

Willian és Courtois érkezik? Botrány lett belőle (Fotó: AFP)
Willian és Courtois érkezik? Botrány lett belőle (Fotó: AFP)

Vélhetően az történt, hogy mikor Willian ügynöke meghallotta, a Real Madrid szemet vetett Courtois-ra, gondolta, ez remek alkalom, hogy egy kicsit feltornássza ügyfele árát.

Így elküldte „a játékoshoz közeli, magát megnevezni nem kívánó forrásként” az angol lapoknak, hogy ő úgy tudja, a két futballistát együtt viszik a blancók. Hiszen ha elmondhatja, hogy ügyfelét még a Real Madrid is vinné, többet lehet kérni érte, és az ő jutaléka is megugrik.

A hihetőbb hírek szerint a Real Madrid és a Chelsea továbbra is tárgyal, ám csupán a belga kapusról, akit az angolok hajlandóak lennének elengedni, de csak miután megtalálták az utódját. És ez egyelőre még nem jött össze…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik