Real Madrid: Toni Kroosra hosszabb kihagyás vár sérülés miatt

Vágólapra másolva!
2021.08.03. 21:39
null
Toni Kroos szeptember végéig biztosan nem léphet pályára (Fotó: AFP)
Szeméremcsont-gyulladás miatt hosszabb kihagyás vár Toni Kroosra, a Real Madrid világbajnok labdarúgójára – írja az MTI.

 

A német középpályás kedden a közösségi oldalán azt írta, hónapok óta hátráltatja a probléma, ezért most itt az ideje, hogy szünetet tartson, és meggyógyuljon, hogy megfelelően felkészülhessen a hosszú szezonra.

A Real Madrid nem hozta nyilvánosságra, hogy a 31 éves Kroosnak mennyi időt kell kihagynia, de a spanyol AS és Marca című sportnapilap hangsúlyozta, hogy szeméremcsont-gyulladás esetén gyakran elhúzódik a felépülés, ezért szeptember végéig biztosan nem léphet pályára.

Szoboszlai Dominiknak ugyancsak szeméremcsont-gyulladás miatt több mint fél évet kellett kihagynia: bár december közepén az osztrák Red Bull Salzburgtól a német RB Leipzighez igazolt, tétmérkőzésen még mindig nem mutatkozhatott be új csapatában, sőt a magyar válogatottban sem léphetett pályára a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Toni Kroos a kontinenstorna ideje alatt jelentette be, hogy többet nem szerepel a német válogatottban, amely ezúttal a nyolcaddöntőben búcsúzott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik