Real Madrid: Talán nem mindig az edző a felelős - Mourinho

Vágólapra másolva!
2012.12.13. 10:36
José Mourinho, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid Celta Vigo ellen elszenvedett 2–1-es kupaveresége után kritizálta csapata hozzáállását. A szakember neveket nem mondott, de úgy fogalmazott, nem mindig az edző a hibás.

„Varane igazi bajnok volt. Sérülten is többet tett, mint néhány társa, aki egészséges volt. Végezte a munkáját. Nem tudott sprintelni, nem tudott védekezni, de a pályán maradt, hogy ne legyünk eggyel kevesebben" – nyilatkozta José Mourinho a meccs után.

„Morata mellőzése az én döntésem volt, mivel az én feladatom ezeknek a döntéseknek a meghozatala. Van, hogy jól, van, hogy rosszul sülnek el. Most rosszul sikerült, mert ott kellett volna lennie a padon. Essien? Jól játszott. Azért cseréltem le, hogy támadóbb legyen a csapat" – jelentette ki a szakember, aki elbeszélgetett néhány futballistájával a találkozó után.

„Volt néhány szavam pár játékoshoz. Jobb lett volna Moratát játszatni, bár még zöldfülű. Több ambíció van benne, mint azokban a játékosokban, akik nem akarnak sokat, és inkább nem játszották volna le ezt a meccset. Hideg, eső, kupa... Talán nem mindig az edző a felelős. Én vállalom a saját felelősségemet" – mondta Mourinho.

A portugál szakember a sérülés miatt lecserélt Karim Benzema állapotáról nem tudott információval szolgálni, és a találkozó után sportszerűen úgy nyilatkozott, tetszett neki a Celta Vigo játéka, amely megérdemelten győzött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik