Real Madrid: szuperhősök bőrébe bújtak a klub sztárjai

Bacskai János Bacskai János
Vágólapra másolva!
2022.10.28. 17:58
null
Forrás: <a href="https://www.realmadrid.com/noticias/2022/10/28/ya-esta-a-la-venta-la-coleccion-de-adidas-y-el-real-madrid-inspirada-en-los-vengadores-de-marvel?fbclid=IwAR1xLWEdk-rdyZGiN24s1kZjqO6ftYr57ER4dWYMUDdGPedDX2mm07H02wc">Real Madrid</a>
A Real Madrid futball- és kosárlabdacsapatai új, limitált kiadású ruházatot fognak viselni: az Adidas piacra dobta a Marvel Avengers nevű kollekcióját, melyet a spanyol csapat legnagyobb csillagaival reklámoznak.

Az új ruhacsalád a Marvel-univerzum néhány szuperhősét mutatja be, mint Amerika Kapitány, Vasember, Hulk, Fekete Özvegy, Thor, Fekete Párduc.

Az első képeken Ivana Andrés és Teresa Abelleira a női futballcsapatból, a férfiaktól Toni Kroos és Marco Asensio, valamint Sergio Llull, Ely Tavares, Fabien Causeur, Guerschon Yabusele és Anthony Randolph a Real Madrid kosárcsapatából állnak össze a promóciós képekre a Bosszúállók most induló új kampánya részeként.

A férfi futballisták az Amerika Kapitány-mezt viselik majd a bemelegítés közben, Bosszúállók-felsőben vonulnak pályára a vasárnapi, Girona elleni bajnokin, és a női csapat is ezt teszi a maga Sevilla elleni mérkőzésén.

A kosárlabdacsapat a Fuenlabrada elleni ligamérkőzésen és az Emporio Armani Milan elleni európai kupameccsen bemutatja a teljes kollekciót, ráadásul ezeket a hivatalos edzéseken is viselik a realosok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik