Real Madrid: Sergio Ramos nem hosszabbít, irány Manchester? – sajtóhír

MTI/V. J.MTI/V. J.
Vágólapra másolva!
2021.02.10. 23:22
null
Sergio Ramos hosszú idő után hagyhatja el a Real Madridot (Fotó: AFP)
Sergio Ramos, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid csapatkapitánya nem hosszabbítja meg szerződését a Cope értesülése szerint. A játékos távozásával kapcsolatban már hosszabb ideje terjengenek pletykák a sajtóban és a közösségi médiában.

 

A spanyol rádióállomás, a Cope úgy tudja, hogy a világbajnok és Európa-bajnok hátvéd, Sergio Ramos –aki a hétvégén térdműtéten esett át– elutasította a Real vezetőinek legutóbbi, két évre szóló ajánlatát, amely szerint egy idényre meghagynák jelenlegi nettó 12 millió eurós fizetését, a másikban azonban tíz százalékkal kevesebbet kapna a koronavírus-válság miatt.

A Cope szerint a madridi klub nem fog újabb szerződést kínálni a 34 éves Ramosnak. A játékost korábban már szóba hozták a PSG-vel is, de a spanyol rádió szerint a hátvéd állítólag már eldöntötte, hogy az idény végén távozik a Realtól, amelyben 2005 óta játszik, és a Manchester Unitednél folytatja pályafutását.

Ramos a Reallal ötszörös spanyol bajnoknak, kétszeres Király Kupa-győztesnek és négyszeres spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatja magát, emellett négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját és a klubvilágbajnokságot, háromszor az európai Szuperkupát. A spanyol válogatottal, amelynek szintén csapatkapitánya, 2010-ben világbajnok, 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnok lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik