Sergio Ramos hosszú idő után hagyhatja el a Real Madridot (Fotó: AFP)

 

A spanyol rádióállomás, a Cope úgy tudja, hogy a világbajnok és Európa-bajnok hátvéd, Sergio Ramos – aki a hétvégén térdműtéten esett át – elutasította a Real vezetőinek legutóbbi, két évre szóló ajánlatát, amely szerint egy idényre meghagynák jelenlegi nettó 12 millió eurós fizetését, a másikban azonban tíz százalékkal kevesebbet kapna a koronavírus-válság miatt.

A Cope szerint a madridi klub nem fog újabb szerződést kínálni a 34 éves Ramosnak. A játékost korábban már szóba hozták a PSG-vel is, de a spanyol rádió szerint a hátvéd állítólag már eldöntötte, hogy az idény végén távozik a Realtól, amelyben 2005 óta játszik, és a Manchester Unitednél folytatja pályafutását.

Ramos a Reallal ötszörös spanyol bajnoknak, kétszeres Király Kupa-győztesnek és négyszeres spanyol Szuperkupa-győztesnek vallhatja magát, emellett négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját és a klubvilágbajnokságot, háromszor az európai Szuperkupát. A spanyol válogatottal, amelynek szintén csapatkapitánya, 2010-ben világbajnok, 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnok lett.