Real Madrid: Raúl nem vonul vissza, szeretné a „blancóknál" folytatni

Vágólapra másolva!
2010.04.22. 16:59
A Real Madrid labdarúgócsapatának ikonja, Raúl González a most zajló szezonban már közel sem tölt be olyan meghatározó szerepet, mint korábban másfél évtizeden keresztül. Ennek ellenére neve egybeforrt a „blancókkal", és amint arról az érintett egy mai sajtótájékoztatón beszélt: egyelőre nem áll szándékában visszavonulni és elhagyni a Real Madridot.

„Jelenleg nem gondolok a visszavonulásra. Remélem, hogy ki tudom tölteni a szerződésemet a klubnál, de erről majd a szezon végén kell beszélnünk. Mindenképpen folytatni szeretném a labdarúgást" – mondta Raúl, akit szerződése papíron 2011. június 30-ig a madridiakhoz köti.

A kiváló támadó csereként kap néha lehetőséget Manuel Pellegrinitől, így felvetődött, hogy 32 évesen az ő képességeivel máshol még vígan kezdő és meghatározó ember lehetne. Képbe került az európai „nagyvadakra" előszeretettel vadászó Los Angeles Galaxy, amely Thierry Henryval párban vinné Raúlt, utóbbi azonban egyelőre a fennmaradó esztendőt a Real Madridban óhajtja kitölteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik