Real: nem Mbappé, de francia sztárt igazoltak – hivatalos

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.08.31. 18:51
A Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtették a francia Rennes 18 éves középpályását, Eduardo Camavingát.

Mint arról beszámoltunk, Kylian Mbappé átigazolása meghiúsult a Real Madridnál, így a királyiaknál maradt egy „kis” pénz a kasszában, amelyet az átigazolási időszak utolsó óráiban el is költöttek.Kylian Mbappé átigazolása meghiúsult a Real Madridnál, így a királyiaknál maradt egy „kis” pénz a kasszában, amelyet az átigazolási időszak utolsó óráiban el is költöttek.

A madridiak az egyik legnagyobb francia tehetségként emlegetett Eduardo Camavingát szerződtették.

A mindössze 18 éves francia középpályással ráadásul hosszú távra terveznek a spanyol fővárosban: a klub hivatalos beszámolója szerint Camavinga egészen 2027 júniusáig írt alá.

Mbappé helyett Eduardo Camavingát szerződtette a Real Madrid (Fotó: AFP)
Mbappé helyett Eduardo Camavingát szerződtette a Real Madrid (Fotó: AFP)

A francia fiatal kora ellenére hazája élvonalában már régóta alapembernek számított a Rennes-ben, a 2020–2021-es idényben 35 bajnokin 2411 percet játszott, ezalatt egy gólt szerzett, és kiosztott két gólpasszt is.

Az átigazolás értékéről a Real Madrid nem adott hivatalos információt, de a hírek szerint 30 millió euró körüli összeget fizettek a blancók Camavingáért, akinek piaci értékét egyébként 55 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik