Real Madrid: nem Ancelotti volt a jelölt, Mbappé közbeszólt

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.06.01. 21:08
Mint arról beszámoltunk, Carlo Ancelotti lett a Real Madrid labdarúgócsapatának új vezetőedzője. Sajtóhírek szerint azonban nem az olasz volt a királyiak első számú jelöltje…

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóértesülések, a Real Madrid ismét kinevezte vezetőedzőjének az együttest korábban 2013 és 2015 között irányító Carlo Ancelottit. A cadenaser.com beszámolója szerint azonban az eredeti terv nem ez volt.

A spanyolok azt írják, Zinédine Zidane lemondása után Mauricio Pochettino szerepelt a madridi lista első helyén, és a vezetőség úgy ítélte meg, nagy valószínűséggel meg is tudnák győzni az argentint.

Kylian Mbappé miatt lett csak Carlo Ancelotti a Real Madrid edzője? (Fotó: AFP)
Kylian Mbappé miatt lett csak Carlo Ancelotti a Real Madrid edzője? (Fotó: AFP)

A probléma csak az, hogy Pochettino a Paris Saint-Germain vezetőedzője.

Madridban ugyanis további tárgyalások során úgy ítélték meg, valószínűleg megharagudnának rájuk a párizsiak, ha elcsábítanák az edzőt, akit alig néhány hónapja szerződtetettek csak.

Florentino Pérez pedig tartja, az elsődleges szempont továbbra is az a Real Madridnál, hogy megőrizzék a jó viszonyt a Paris Saint-Germainnel, ugyanis ez kapóra jöhet majd nyáron, amikor leülnek tárgyalni Kylian Mbappé átigazolásáról…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik