Real Madrid: Modric megegyezett a klubbal, 2023-ig biztosan marad – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.29. 14:39
null
Úgy néz ki, Modric nem megy sehova Madridból (Fotó: AFP)
Az As információi szerint Luka Modric mindenben megegyezett a Real Madrid labdarúgócsapatával, s 2023-ig új szerződést ír alá. A kontraktus a játékos teljesítményétől függően egy évvel meghosszabbítható.

 


A spanyol lap arról írt, hogy Luka Modric a következő idényben is biztosan a Real Madrid futballistája lesz. Sőt, amennyiben a 2022–2023-as kiírásban is hasonlóan kimagasló teljesítményt nyújt – a mostani idényben 38 mérkőzésen 3 gólja és 9 gólpassza van –, még egy évet maradhat a Santiago Bernabéuban futballistaként.

Úgy tűnik, hogy a Madridnál mindenképp gondoskodnának az ikonikus játékosról, hiszen az aranylabdás középpályás visszavonulása után a szakmai vezetésben kaphat állást a Realnál.

Az mindenki számára világos, hogy Modric a spanyol fővárosban szeretné befejezni pályafutását, erről néhány hete Carlo Ancelotti vezetőedző is nyilatkozott.

„Nem tudom, mikor, de szerintem itt fejezi be a pályafutását, és ezt mindenki így látja. A klub és az ő részéről sincs gond azzal, hogy szerződést hosszabbítson” – mondta Ancelotti, aki a horvát játékost az egykor nála, az AC Milanban futballozó olasz legendához, Paolo Maldinihez hasonlította.

„Minőségben, komolyságban, ahogy a labdarúgáshoz ért, csakis őt lehet egy napon említeni Maldinivel, aki még negyvenévesen is Bajnokok Ligáját tudott nyerni. Ők legendák” – jelentette ki.

A veterán irányító korábban egyébként elmondta, 40 éves koráig is szívesen futballozna a „királyi gárdában”, amennyiben a teste is bírja a hajtást. Hozzátette, keményen dolgozik, s nagyszerű mentális és fizikai állapotnak örvend.

A 36 éves Modric 2012 óta a Real Madrid játékosa, szerződése idén június 30-ig szól. A spanyol királyi gárda tagjaként eddig négyszer volt BL-győztes, kétszer spanyol bajnok, négyszer spanyol Szuperkupa-győztes, és egyszer ünnepelt elsőséget a spanyol Király Kupában. A horvát irányító középpályás a válogatottal 2018-ban ezüstérmes volt az oroszországi világbajnokságon, és abban az évben neki ítélték oda az Aranylabdát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik