Real: Minden rendben köztük – Zidane Benzema és Vinícius balhéjáról

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.10.30. 20:49
null
Benzema és Vinícius között már nincs feszültség (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid francia sztárja, Karim Benzema nem akarta, hogy Vinícius Juniornak passzoljanak csapattársai a Borussia Mönchengladbach elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen (2–2). A csapat edzője, Zinédine Zidane a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, nincs feszültség említett játékosok között.

 

Benzema a szünetben, 1–0-s hátránynál adott néhány tanácsot honfitársának Viníciusszal kapcsolatosan, ám pechjére a francia Téléfoot ezt kiszúrta.

„Tesó, ne passzolj neki! Anyám életére mondom, ellenünk játszik!”

Az eset óta eltelt néhány nap, s Zinédine Zidane a pénteki sajtótájékoztatón beszélt a médiának az esetről.

„Minden rendben van köztük. Fontos, hogy a játékosok kommunikáljanak, ez nem lehet probléma. Az ilyen jellegű megnyilvánulások mindig a pályán törnek ki, de ott is maradnak” – mondta Zidane.

Szerinte Benzema megítélésén nem változtatnak a történtek, hiszen csak a pillanat hevében „adott instrukciókat” Ferland Mendynek. A tréner elárulta, ő is kapott hasonló megjegyzéseket aktív pályafutása során.

„Én is megkaptam már, hogy ne passzoljanak nekem. Nem mondom, hogy söpörjük a szőnyeg alá a problémákat, de ez olyan, ami gyakran előfordul a labdarúgókkal. Meg kell beszélni, majd másnap továbblépni. Tudom, hogy a média és az emberek szeretik a balhékat, de tapasztalatból mondom, ilyen jellegű ellentétek gyakran előfordulnak” – tette hozzá Zidane.

A Real Madrid szombaton 14 órától az Huesca ellen lép pályára a La Liga 8. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik