Real Madrid: megegyeztek, 2020-ig aláírt a brazil - hivatalos

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 22:18
null
A Real Madrid legújabb szerzeménye, Lucas Silva (Fotó: realmadrid.com)
A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a Cruzeiro brazil középpályását, Lucas Silvát.

 

A blancók tájékoztatása szerint a klub mindenben megegyezett a Cruzeiróval, valamint a játékossal, aki már alá is írta 2020 nyaráig tartó szerződését.

Hivatalos átigazolási összeget nem közöltek a transzferben részt vevő klubok, ám a spanyol sajtó már tudni véli, 14 millió eurót fizetett a Real a 21 esztendős védekező középpályásért.

A korábban többek között a Chelsea-vel, valamint a Manchster Uniteddel is összeboronált Lucas Silvát hazája egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon, a brazil korosztályos válogatottal megnyerte a touloni U21-es utánpótlástornát.

Amint arról beszámoltunk, Gilvan de Pinho Tavares, a Cruzeiro elnöke korábban elárulta, a 2014-es brazil országos bajnokság álomcsapatába bekerülő Lucas Silva nyomást gyakorolt a Cruzeiro vezetőségére, hogy fogadják el a Real Madrid érte tett ajánlatát – valószínűleg ennek következménye, hogy a brazil egylet engedett az előzetesen megszabott 15 milliós vételárból.

Lucas Silvát január 26-án, hétfőn 13 órakor mutatják be a Santiago Bernabéu Stadionban, miután átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

A fiatal brazil játékosnak tehát valóra vált az álma…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik