Real Madrid: Lopetegui egy védőt és egy csatárt csábít a Wolverhamptonhoz

Bacskai János Bacskai János
Vágólapra másolva!
2022.11.11. 17:15
null
Jorge Mendes, a szuperügynök (Fotó: AFP)
Másfél évre írt alá a Premier League-ben szereplő Wolverhamptonhoz a Real Madrid egykori játékosa és vezetőedzője, Julen Lopetegui, és már a kinevezése előtt felröppentek a hírek a spanyol sajtóban, hogy két volt játékosát is hívja Angliába.

 

Az Estadio Deportivo értesülései szerint Lopetegui minden követ megmozgat Nacho és Mariano Díaz átigazolásáért. Utóbbit örömest eladta volna a nyáron a Real, de a magas, évi bruttó 8 millió eurós fizetését egy kérő sem vállalta. Díazt nyolcmillióért adta el a Madrid az Olympique Lyonnak, négy évvel ezelőtt 21.5 millióért vásárolta vissza, azóta 7 gólt szerzett… A szerződése a jövő nyáron lejár.

Nemsokára krisztusi korba lép a védelmi mindenes, a 22-szeres válogatott Nacho, aki ebben az idényben csak 414 percet futballozott, de Carlo Ancelotti szeretné, ha a vezetők meghosszabbítanák a spanyol játékos jövőre kifutó szerződését.


Korábban a Real Madrid öltözőjébe volt „bekötve” a portugál szuperügynök, Jorge Mendes, aki az idei őrült nyáron jó kapcsolatokat alakított ki az FC Barcelona vezetőségével is.

Akkor Frenkie de Jong eladásától remélték a katalánok a megbillent pénzügyi egyensúly alátámasztását, most télen a Todofichajes szerint Ansu Fati távozhat.

A lap szerint a támadó szeretné bizonyítani, hogy a kezdőcsapatban a helye, de a csatár ügynökét, Jorge Mendest megkérték, hogy keressen új csapatot védencének. A spanyol lap szerint a PSG, a Bayern München vagy a legnagyobb angol klubok képesek arra, hogy megvegyék Fatit – akinek spanyol újságírók szerint megromlott a kapcsolata az elmúlt hetekben Xavival.

A 20 éves, 2019 óta négy súlyos sérülést szenvedő csatár 20 mérkőzésen játszott ebben az idényben, összesen 700 percen át, hat kanadai pontot elérve.

A vételára 60 millió euró lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik